Marraskuu, 2019

25mar(mar 25)09:0027(mar 27)15:00JKV suunnittelijoille

Näytä lisää

Tapahtuman tiedot

Väylävirasto järjestää JKV suunnittelijoille -koulutuksen Kouvolan ratateknisessä oppimiskeskuksessa.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa perustiedot JKV-ratalaitteiden sijoittamisista siten, että JKV-suunnittelun lopputulos olisi liikennöinnin ja kunnossapidon kannalta optimaalinen. Koulutus pohjautuu RATO 10 ”Junien kulunvalvonta JKV” -ohjeeseen. Koulutuksessa keskitytään erityisesti RATOn kohtiin 10.2 JKV:n perusperiaatteet, 10.3 Baliiseja ohjaavat laitteet ja 10.4 Informaatiopisteen sijoittaminen.

Koulutuksen sisältö on jaoteltu aihealueittain. Ensimmäinen päivän sisältää syventymisen Rato10.2 JKV perusperiaatteisiin. Koulutus sisältää luentoja, harjoitustöitä ja päivän lopuksi on varattu aikaa myös keskustelulle päivän aiheesta. Toinen koulutuspäivä syventyy RATOn kohtiin 10.3 Baliiseja ohjaavat laitteet ja 10.4 Informaatiopisteen sijoittaminen. Koulutus sisältää luentoja ja harjoitustöitä. Kolmas koulutuspäivä sisältää laajemman harjoitustyön ja sen läpikäynnin. Kurssin lopuksi on varattu aikaa yhteenvedolle ja kysymysten esittämiselle.

Kurssi on suunnattu kaikille, joiden työtehtävät liittyvät rautateiden turvalaitteiden suunnitteluun. Soveltuvia aloja ovat mm. turvalaitesuunnittelun, liikennesuunnittelun, turvalaitteiden kunnossapidon tai turvalaitteiden rakentamisen tehtävät. Kurssin osallistujilla oletetaan olevan perustiedot rautatiejärjestelmästä ja turvalaitteista sekä yleisen tason tietämys JKV-järjestelmästä kokonaisuudessaan.

Koulutuksen hinta 750 euroa (alv 0%). Koulutuspaikkoja on rajoitettu määrä. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi.

Ilmoittautuminen tästä linkistä 17.11.2019 mennessä:

https://www.lyyti.in/JKV_suunnittelijoille_3752

Lisätietoja:
Janne Tuovinen janne.tuovinen@vayla.fi
Riitta Kuukka riitta.kuukka@vayla.fi

Aika

25 (Maanantai) 09:00 - 27 (Keskiviikko) 15:00

Paikka

Ratatekninen oppimiskeskus

Hallituskatu 19, Kouvola

Yhteystiedot

Hallituskatu 19, 45100 KOUVOLA

Go to Top