Kesäkuu, 2020

01kes08:0002(kes 2)16:00Hitsauspätevyys - näyttökokeet - Siiretty kesäkuulle

Näytä lisää

Tapahtuman tiedot

HUOM! Hitsauksen näyttökokeet siiretty kesäkuulle koronatilanteen vuoksi. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

 

Hitsauksen näyttökokoita on mahdollisuus toteuttaa  ??.-??.6.2020 välisenä aikana.

Näytöt järjestetään termiitti-, kaarijatkos ja kunnostushitauksien pätevyyksistä.

Työskentely valtion rataverkolla edellyttää, että pätevyyden omaavat henkilöt kertaavat hitsausstandardin mukaisesti kahden vuoden välein pätevyydet hitsaustyypeittäin.

Näyttökokeen hinta on 300 euroa per näyttökoe, eli jos henkilö suorittaa kaikki kokeet, niin kustannus on 900 euroa plus alv. Kaikkien kolmen näytön suorittaminen kestää kaksi päivää, eli henkilön on varauduttuva yöpymään Kouvolassa. Liikennevirasto ei maksa matkakustannuksia. Mikäli kokeen uusinta ei onnistu uudelleen samana päivänä, niin uusintakokeen järjestäminen maksaa 150 euroa.

Kokeeseen osallistuvilla tulee olla ns. henkilökohtainen työmaavarustus mukana saapuessaan kokeeseen. ROK:issa on pukuhuonetilat ja sauna ovat käytössä näyttökokeiden ajan.

Varatut päivät ovat maksuttomasti mahdollista muuttaa kaksi viikkoa ennen koulutusta näyttökoetta. Kahden viikon jälkeen veloitamme saapumattoman henkilön yritykseltä 150 euroa per ilmoitettu näyttö.

Lisäksi työnantajan tai osallistuvan henkilön on esitettävä tarvittavat todenteet koulutuksen näyttökokeiden vastuukouluttajalle vastaanottajalle Markku Melamiehelle ennen näyttökokeita koulutusta.”.

lisätietoja

Markku Melamies

IWE

Thomas – Consulting

+358 50 521 3762

www.thomasconsulting.fi

tai

Miia Asikainen

sähköposti miia.asikainen@vayla.fi

Aika

1 (Maanantai) 08:00 - 2 (Tiistai) 16:00

Paikka

Ratatekninen oppimiskeskus

Hallituskatu 19, Kouvola

Yhteystiedot

Hallituskatu 19, 45100 KOUVOLA

Go to Top