Lokakuu, 2024

22lok09:0022.10.2024 Päällysrakennepätevyys kertauskoulutus

Näytä lisää

Tapahtuman tiedot

Ilmoittautuminen eKiscossa Päällysrakennepätevyys kertauskoulutus

 

Pätevyyden ylläpito

Päällysrakennepätevyyden voimassaolo edellyttää, ettei ole ollut yli vuoden taukoa päällysrakennepätevyyttä vaativista tehtävistä (HUOM! kts ennakkotehtävä). Pätevyyden ylläpitämiseksi on myös osallistuttava kertauskoulutukseen viimeistään pätevyyden päättymiseen mennessä. Kertauskoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu ennakkotehtävä sekä kertauskoulutuksessa hyväksytysti suoritettu kirjallinen koe tai osaamisen varmentaminen sähköisessä oppimisympäristössä. Jos kertauskoulutusta ei käydä määräajassa, katsotaan pätevyys vanhentuneeksi.

Ennakkotehtävä

Työkokemustenvaatimusten täyttyminen osoitetaan CV-tiedoilla (sis. työnantajan allekirjoitus), joissa kuvataan sisältövaatimusten mukaiset tehtävät toimeksiannoittain (mm. tehtävän sisältö, ajallinen kesto ja tehdyt työtunnit).
Työkokemusvaatimuksen dokumentti liitetään ilmoittautumisen jälkeen eKiscon kurssialustalle. Kurssille hyväksymisestä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisätiedot vesa.jormakka@kisco.fi 0405162463

Kesto

8 oppituntia

Voimassaolo

Pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta myöntämispäivästä.

Lisätiedot

Jarkko Kumpulainen
jarkko.kumpulainen@kisco.fi
0503829892

 

Koulutuksen järjestäjä

Koulutuksen käytännön järjestelyistä vastaa työyhteenliittymä KiscoTaitaja, jonka Väylävirasto on valinnut koulutuskumppaniksi toteuttamaan työpätevyyskoulutuksia 1.5.2021- 30.4.2026. Koulutus järjestetään Väyläviraston Ratateknisessä oppimiskeskuksessa (ROK).

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

Laskuttaja Väylävirasto.

Kurssi-ilmoittautuminen on aina sitova.
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 7 arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Myöhemmin suoritetuista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä peritään täysi hinta.

Aika

(Tiistai) 09:00

Paikka

Ratatekninen oppimiskeskus

Hallituskatu 19, Kouvola

Yhteystiedot

Hallituskatu 19, 45100 KOUVOLA

Go to Top